MARTYN JOHNS THUISKOK 06 14 17 84 84 E-MAIL MARTYN

Wie is Johns?

Ik ben Martyn Johns en ik kook graag, heel erg graag!

Liefde en aandacht
Koken zit in mijn genen. Als kleine jongen hielp ik mijn moeder al met koken, zij kookte vanuit haar eigen keuken voor hotels in de buurt. Mijn opa en oma hadden een hele grote tuin en hier teelden zij hun eigen groenten en fruit. Het enige bestrijdingsmiddel dat ik mij kan herinneren waren de duim en wijsvinger van oma. Net als mijn grootouders geloof ik dat liefde en aandacht de belangrijkste ingrediënten zijn van een goede maaltijd.

Vers
Maaltijden bereiden van verse ingrediënten, daar hou ik van. Biologische groenten hebben mijn voorkeur net als vlees van Europese bodem. Vis koop ik het liefst als het met een hengel gevangen is, de haven van Scheveningen is dichtbij. Alle gerechten zijn huisgemaakt en ik heb een gezonde allergie voor kunstmatige kleur- of smaakstoffen.

Thuiskok
Mijn jaren ervaring als chef-kok in verschillende (internationale) horeca-gelegenheden zet ik nu graag om in heerlijke maaltijden bij u thuis of op het werk. Bekijk de mogelijkheden of een selectie van de gerechten die passen bij dit seizoen.

Neem voor meer informatie contact op, het lijkt me leuk om eens kennis te maken.

mail