MARTYN JOHNS THUISKOK 06 14 17 84 84 E-MAIL MARTYN

Wat kookt Johns?

Wat kookt Johns eigenlijk niet? Alles is bespreekbaar en er kan heel veel, ik vind het leuk om samen met jou de wensen en mogelijkheden door te nemen.

Een paar voorbeelden
Ik werk met seizoensproducten dus vier keer per jaar veranderen de ingrediënten en gerechten. Deze gerechten zijn voor de herfst en uitstekend met elkaar te combineren.

Soepen
+ Butternut soep met nootmuskaat-crème
+ Ossenstaartsoep met Madeira
+ Rijk gevulde bouillabaisse

Voorgerechten
+ Wilde eendenborst met een sinaasappel compote  geserveerd uitgebakken cantharellen en Pekan noten
+ Met wild bos paddenstoelen gevulde rundercarpaccio met mierikswortel crème, pijnboom pitjes en geraspte grana padano
+ Salade met gebakken houtduif-filet met tijm en rozemarijn dressing en reuze croutons
+ Gerookte zalm en gamba bonbon met citrus dressing
+ Gemengde bietjes carpaccio met geitenkaas, rucola, pijnboompitjes en balsamico glaze

Hoofdgerechten
+ Wild zeebaars met bisque saus en kreeft ravioli
+ Zeeduivel in een jas van proscuito ham met een tomaat en chilli saus
+ Heilbot in een kruidenkorst met dragon saus
+ Herten biefstuk met rode port en bosbessensaus
+ Wild zwijn haas met honing-mosterd saus
+ Parelhoen filet wellington met truffel saus

Nagerechten
+ Sticky toffee pudding met vanille ijs
+ Banoffie pie
+ Stoof peren met kaneel ijs
+ Bos bessen crumble
+ Europese kaasplank met walnoten rucola en vijgenbrood

Winter ideeën

Soepen
+ Erwtensoep / Goulashsoep / Paprikasoep

Voorgerechten
+ Rode mul in bier beslag met tartaar saus
+ Gevuld kastanje champignons op toast
+ Kwartel pootjes met cranberry compote
+ Draadjes vlees met pastinaken wortel en aardappel mousseline

Hoofdgerechten
Vegetarisch Sheppards pie in een pompoen kom
+ Geroosterd poussin zoete aardappel mousseline
+ Lamb Wellington met mint en rozemarijn saus
+ Dry aged Ribeye met zongedroogd tomaat kruidenboter
+ Kabeljauw loin in een jas van pancetta met een tomaat chilli en koriander saus
+ Atlantische zalm (biologisch kweek) in broodkruimel mais korst met een basilicum schuim
+ Dorade filet met citrus boter

Neem voor meer informatie contact op, het lijkt me leuk om eens kennis te maken.

mail