MARTYN JOHNS THUISKOK 06 14 17 84 84 E-MAIL MARTYN

Speciaal

Maar dan geen patat.

Ik kook graag net even iets anders. Lekker eten voor vrijgezellenfeesten, team-uitjes of familiegelegenheden.

De Winter BBQ bijvoorbeeld
Een van mijn specialiteiten is BBQ-en. De smaak, hout, vuur, wat mij betreft de meest pure manier van koken. En waarom zou je dat dan alleen in de zomer doen?

Omdat het vriest?!
Dat voel je niet meer als je naast een gloeiende BBQ staat. De houtskool BBQ is de mooiste manier om vlees, vis, gevogelte en groenten te bereiden daarom gebruik ik de BBQ het liefst het hele jaar door. En denk dan niet aan saté of een sjasliek. Denk meer aan gemarineerde hele kip, rund-spareribs, of een heel runder ribeye. Langzaam gegaard op de BBQ, geroosterde groenten, uit het vuur gepofte aardappelen, hele vis en papillot. Daar wordt je toch vanzelf warm van?

Zomaar een idee, ook een leuk idee? Ik hoor het graag!

mail